Την Τρίτη το ν/σ για «μικρή ΔΕΗ»

Στοπρώτο θερινό τμήμα της Βουλής εισάγεταιπρος συζήτηση αύριο το απόγευμα, τονομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ. Ουπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτηςκαταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ αδυναμίατεκμηρίωσης με επιχειρήματα τωνισχυρισμών περί ξεπουλήματος, ενώ μίλησεγια επιθετική ρητορική της αξιωματικήςαντιπολίτευσης που έχει σαφώςεμφυλιο-πολεμικά χαρακτηριστικά.

"Δημιουργείταικαταστάσεις

ανωμαλίας στην χώρα"ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωποςτου ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης

Ανοικτόείναι το ενδεχόμενο να αθροιστούν οιυπογραφές βουλευτών σε αίτημα γιαδημοψήφισμα για τη μικρή ΔΕΗ, ακόμη καιαν υποβληθούν με χωριστά κείμενα, πουόμως έχουν ομοειδές περιεχόμενο, σύμφωναμε πηγές από το προεδρείο της Βουλής.

Δηλώσειςτου Αντώνη Σαμαρά στη βουλή, τονΦεβρουάριο, του 2011 επιστράτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ,με τις οποίες, ο πρωθυπουργός κατηγορούσετην τότε κυβέρνηση για εφαρμογή χουντικώνμεθόδων.

Επίθεσηστον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος τουΠΑΣΟΚ, ζητώντας να αποσυνδεθεί η συζήτησηγια τη "μικρή ΔΕΗ" από την εκλογήτου Προέδρου της Δημοκρατίας

Ξεχωριστήπρόταση για τη μικρή ΔΕΗ θα καταθέσειη ΔΗΜΑΡ, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα οΦώτης Κουβέλης, επισημαίνοντας ότι ηπρωτοβουλία αυτή δεν αποδυναμώνει τηνπροσπάθεια συγκέντρωσης 120 υπογραφώνγια αίτημα του δημοψηφίσματος.

Οκ. Κουβέλης, τόνισε ότι η πρόταση γιαδημοψήφισμα έχει την αυτοτέλεια τουκαι σε καμία περίπτωση δεν αποτελείπροανάκρουσμα για την προεδρική εκλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα