Την «δάγκωσε» τρεις φορές

Με τον Βαγγέλη Μάντζιο να ανοίγει «λογαριασμό» (2 γκολ) με τη φανέλα του ΟΦΗ, οι κρητικοί επικράτησαν 3-1 της ΑΕΚ συνεχίζοντας να παραμένουν αήττητοι για τρίτο σερί παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 12' προηγήθηκαν με τον Βαγγέλη Μάντζιο, έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Παπουλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νίκος Κωστένογλου προχώρησε σε αλλαγές (Γκερέιρο-Μπέλεκ αντί Κάρλος-Σιαλμά) προκειμένου να αλλάξει την εικόνα του ματς.

Αντί να

συμβεί αυτό όμως, ο ΟΦΗ έκανε δύο τα τέρματα του στο 49' με τον Σουμπίνιο.

Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει μόλις στο 60'. Ο Λεονάρντο γύρισε ωραία στον Μπέλεκ, εκείνος έκανε δυνατό σουτ τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα στη συνέχεια αναπήδησε πάνω στη γραμμή και ο Λυμπερόπουλος την προώθησε στα δίχτυα.

Στη φάση του 80΄ο Κοντοές κατάφερε να «εμποδίσει» το 3-1 βγάζοντας κόρνερ τη μπάλα σε σουτ του Σουμπίνιο, με το γκολ για τους Κρητικούς να έρχεται πάντως ένα λεπτό αργότερα (81').

Το 3-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να μαζεύουν τα... κομμάτια τους κατά την επιστροφή στην Αθήνα.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Γήπεδο: "Θόδωρος Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτ/νίας) / Δημήτρης Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νίας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) / Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφ/νίας-Ιθάκης)

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλατζιτς, Μπόντορ (73' Χόρντι Λόπεθ), Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς (63' Χόρχε Λόπεθ), Σουμπίνιο (84' Καμπάνταης)

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος (46' Γκερέιρο), Σιαλμάς (46' Μπέλεκ), Καράμπελας, Βάργκας (84' Γκέντσογλου), Λυμπερόπουλος

Γκολ: 12', 81' Μάντζιος, 49' Σουμπίνιο / 60' Λυμπερόπουλος

Κίτρινες κάρτες: 14' Μπουλούτ, 24' Γεωργίου, 38' Κάρολ, 45+3' Σίσιτς / 38' Βάργκας, 81' Δέλλας

Κόκκινες κάρτες: -

Keywords
Τυχαία Θέματα