Θύελλα-ΑΕΚ 1-0 στο 92΄

Η ΑΕΚ μπορεί να έχασε αρκετές ευκαιρίες, μπορεί να μην απειλήθηκε, όμως, μία φάση στο 90 αρκούσε για να ηττηθεί από τη Θύελλα Ραφήνας (1-0). Πολύ μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους που πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα.Δεν είχαν συνέχεια οι καλές εμφανίσεις για την ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα. Η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Χάθηκαν ευκαιρίες
για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Προβληματική η εικόνα που παρουσίασαν οι "κιτρινόμαυροι" στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έδωσαν δικαιώματα και τελικά το πλήρωσαν.

Ιστορική νίκη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν κυνικοί, εκμεταλλεύτηκαν τη μοναδική επί της ουσίας ευκαιρία που δημιούργησαν και κατάφεραν να πάρουν μία νίκη τεράστιας βαθμολογικής ανάσας στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Παρεμπιπτόντως, αποδείχτηκε καταραμένο το Μενίδι, αφού η ΑΕΚ είχε γκελάρει εκεί και με τον Αστέρα Βάρης (1-1).
Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Μενιδίου

Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας)

Βοηθοί: Γκαβέρας (Αχαΐας), Γκοτσόπουλος (Αχαϊας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Αρχοντάκης): Κατσούλης, Ματζίρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης (90' Μητρόπουλος), Ανδράλας (85' Πασάς), Γεραγκέλης, Κατσούγκρης, Ραμπαβήλας (69' Δημοσπύρος)

ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Τσουκαλάς, Ρόβας, Σταθάκης, Πεταυράκης (53' Πεταυράκης), Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής (53 Ράμα), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς

Γκολ: 92' Μητρόπουλος

Κίτρινες κάρτες: 29' Μαντζώρος, 62' Ντούνης, 65' Κατσούγκρης – 52' Σταθάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα