Θρίαμβος του Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes ήταν ο μεγάλος νικητής στη βρετανική πίστα του Σιλβερστόουν, όπου διεξήχθη το 9ο γκραν πρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Το γκραν πρι του Σιλβερστόουν «σημαδεύτηκε» από το σοβαρό ατύχημα που έγινε στο ξεκίνημα του αγώνα, με πρωταγωνιστή τον Κίμι Ραϊκόνεν.

Ο οδηγός της Φεράρι στον πρώτο γύρο του αγώνα επέστρεψε στην πίστα μετά από έξοδο που είχε κι έχοντας χάσει τον έλεγχο του μονοθέσιού του

έπεσε με σφοδρότητα στις μπαριέρες.

Το γκραν πρι στη βρετανική πίστα διεκόπη και ο κόσμος, αλλά και αυτοί που το παρακολουθούσαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες έμειναν με κομμένη την ανάσα έως ότου ο Φινλανδός βγει έξω από το όχημα.

Ο Ραϊκόνεν μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, καθώς κούτσαινε, αλλά εκεί διαπιστώθηκε πως πέραν από μερικούς μώλωπες στα πόδια του δεν είχε τίποτα το σοβαρό.

Ο Φελίπε Μέσα, που ήταν κοντά στο περιστατικό, απέφυγε το Ραϊκόνεν, αλλά η Williams του καταστράφηκε και αποσύρθηκε επίσης από τον αγώνα.

Οι αγωνοδίκες ύψωσαν κόκκινη σημαία και ο αγώνας διακόπηκε, έως ότου επιδιορθωθεί η ζημιά στις μπαριέρες και καθαριστεί η πίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα