Θετικό αποτέλεσμα

Θετικό χαρακτηρίζουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου το αποτέλεσμα του Eurogroup για την Ελλάδα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι διατυπώθηκε η βούληση των θεσμών να λυθεί άμεσα το χρηματοδοτικό πρόβλημα, ενώ η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τον εμπλουτισμό της λίστας των μεταρρυθμίσεων. Παράλληλα, με φόντο τα αιτήματα αντικατάστασης του υπουργού οικονομικών το Μαξίμου εκφράζει τη στήριξη στον Γιάνη Βαρουφάκη.


«Η Γερμανία, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, κέρδισε περί τα 80 δισ. ευρώ από την ελληνική οικονομική κρίση. Πρέπει

να μιλούμε με αριθμούς, και όχι η μία πλευρά να θέλει να δασκαλέψει την άλλη με ψευτοηθικιστικές τοποθετήσεις» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα ARD και ZDF.


«Βρισκόμαστε ακόμη πολύ μακριά από τον στόχο. Η ουσία είναι ότι η χώρα χάνει χρόνο, η αβεβαιότητα παραμένει και ο λογαριασμός που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες συνεχώς ανεβαίνει» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

«Τρώμε δυστυχώς τις σάρκες της ελληνικής πραγματικής οικονομίας και χάνουμε πολύτιμο εθνικό χρόνο, τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα