Θετικά μηνύματα από το Δημόσιο

Ολοκληρώθηκε, με θετικά μηνύματα, η συνάντηση μεταξύ του γενικού γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη και των Χάρη Οικονομόπουλου και Ανδρέα Δημητρέλου στο Υπουργείο Οικονομικών.
Οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ έλαβαν θετικά μηνύματα για το ζήτημα της εκχώρησης των απαιτήσεων της Ένωσης από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το δημόσιο.

Αυτό επεσήμανε μετά το τέλος της συνάντησης με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Χάρης
Οικονομόπουλος, ο οποίος εκπροσωπεί την ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία τελεί υπό διάλυση.

«Υπήρξε μια συνάντηση σήμερα. Μετά τη σημερινή συνάντηση μπήκαν οι βάσεις. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το δημόσιο είναι αποφασισμένο να προχωρήσει και δεν βλέπω τον λόγο να μην ολοκληρωθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.Η συζήτηση με τους εκπροσώπους της γγ Δημοσίων Εσόδων ήταν γόνιμη και απολύτως ειλικρινής. Εγώ θα συνεχίσω να προσφέρω κάθε νομική υπηρεσία και χωρίς αμοιβή. Πείστηκαν ότι το δημόσιο έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει περιουσιακά στοιχεία και χρήματα και μάλιστα να τα εισπράξει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να καθυστερήσει η διαδικασία. Το δημόσιο έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια του.Η δική μου έννοια ήταν να βοηθήσω στην επίσπευση της εκκαθάρισης. Δεν μπορώ να γνωρίσω τι μπορεί να πάει στραβά. Εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην πάει τίποτα στραβά. Σκοπός μου είναι βοηθήσω στην ολοκλήρωση της εκκαθάρισης. Ο δεύτερος σκοπό μου είναι να ολοκληρωθεί τουλάχιστον η πρώτη δίκη κατά του Μάκη Ψωμιάδη. Η παράκληση μου ήταν να μην καταπέσει το άρθρο 44 και η ΑΕΚ να φέρει το βάρος της πτώχευσης».
Keywords
Τυχαία Θέματα