«Θέλουμε κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας»

Η νέα αφετηρία της χώρας στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, ο καλύτερος συντονισμός της κυβέρνησης, η ενεργοποίηση του κοινοβουλίου, το φορολογικό και η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής είναι, σύμφωνα με πληροφορίες τα θέματα, που αναμένεται να θίξει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος

κατά την αποψινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει σταθερές γραμμές από την πρώτη στιγμή. Κινούμαστε προτρεπτικά, υποστηρικτικά, ελεγκτικά, θέλουμε κυβέρνηση σταθερή, αξιόπιστη, αποτελεσματική, με ορίζοντα τετραετίας. Η χώρα και η κοινωνία χρειάζονται χρόνο, αλλά και τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και ιδίως το ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις ευρύτερου πολιτικού περιεχομένου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε για προτάσεις νόμου του Κινήματος που αφορούν στην Παιδεία.

Σε ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει με τον βουλευτή Δράμας του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Αηδόνη ο οποίος χθες παρέστη σε εκδήλωση της πολιτικής κίνηση του Ανδρέας Λοβέρδου ΡΙΚΣΣΥ στην Καλαμάτα, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε δηκτικά ότι αν κάποιοι νομίζουν πως βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων πολιτών κάνουν λάθος, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον κ. Λοβέρδο.

Επιτελείς της Ιπποκράτους διαμηνύουν, ωστόσο, ότι ο ίδιος ο κ. Αηδόνης οφείλει να αποσαφηνίσει πού ανήκει πολιτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα