Θέλει να κρατήσει Σίλντενφελντ

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να κρατήσουν στο ρόστερ τους και την ερχόμενη περίοδο τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ από την άλλη η Ουντινέζε ετοιμάζει πρόταση για τον Νίκο Καρέλη.

Ο «Σίφο» έχει κερδίσει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού με τη βελτίωσή του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και έχουν ήδη αρχίσει επαφές τόσο με τον ίδιο όσο και με τη Ντινάμο Μόσχας, όπου ανήκει ο Κροάτης στόπερ, για να παραμείνει και του χρόνου στους Πράσινους. Οι Ρώσοι δεν δείχνουν προς το παρόν διάθεση ιδιαίτερης συνεργασίας για μια χαμηλή τιμή πώλησης ή να τον αποδεσμεύσουν από τη στιγμή που
δεν τον υπολογίζουν. Το δεύτερο έχει να κάνει με το μεγάλο συμβόλαιο που έχει στη ρωσική ομάδα ο Σίλντενφελντ, μέρος του οποίου πληρώνει φέτος ο Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά τον Καρέλη έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αλλά η Ουντινέζε είναι πιο «ζεστή» από όλες. Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να τον αγοράσει από τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία να τον δώσει δανεικό στην αγγλική Γουότφορντ, ίδιας ιδιοκτησίας με τον ιταλικό σύλλογο.
Keywords
Τυχαία Θέματα