Θάτσι για επαναληπτικές δημοτικές εκλογές

Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι επαναληπτικές δημοτικές εκλογές σε τρία εκλογικά κέντρα στη βόρεια Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα και με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών.

Ο κ. Θάτσι, κατά τη χθεσινή κυβερνητική συνεδρίαση στην Πρίστινα, είπε ότι η εκλογική διαδικασία εισέρχεται στην τελική φάση και εξέφρασε πλήρη στήριξη

στο έργο της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής, τα αιτήματα της οποίας, όπως τόνισε, η κυβέρνηση του Κοσόβου θα εκπληρώσει ώστε οι εκλογές να είναι ομαλές και επιτυχείς.

"Έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι η διαδικασία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα" ανέφερε ο κ. Θάτσι σημειώνοντας ότι για αυτό καταβάλλουν τις μέγιστες προσπάθειες διεθνείς παράγοντες, διεθνείς και εγχώριοι παρατηρητές.

Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου εκτίμησε ότι οι πολίτες ενδιαφέρονται για ακόμη πιο μαζική συμμετοχή ώστε να εκλέξουν τους νόμιμους ηγέτες τους στο βορρά.

Οι δημοτικές εκλογές στο Κόσοβο διεξήχθησαν στις 3 Νοεμβρίου και θα επαναληφθούν την Κυριακή σε τρία εκλογικά κέντρα λόγω παρατυπιών και επεισοδίων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα