Τέλος ο Ντελ Πιέρο απ' τη Γιουβέντους

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο , είπε το οριστικό αντίο στη Γιουβέντους ,καθώς σήμερα λήγει το συμβόλαιό του, με την ιταλική ομάδα.

Τελειώνει εδώ, το συμβόλαιό μου με τη Γιουβέντους λήγει σήμερα. Δεν είναι είδηση όμως το να ξέρεις πως είναι "επίσημο" είναι κάτι που επιδρά πάνω σου", αναφέρει ο Ντελ Πιέρο στο ξεκίνημα της δήλωσης που φιλοξενείται στην προσωπική του ιστοσελίδα και συνεχίζει:

"Για μένα δεν είναι μία λυπηρή στιγμή, δεν υπάρχει ούτε κάτι για το οποίο μετανιώνω ή νοσταλγώ. Όχι πια. Επειδή αυτές τις ημέρες

είχα χρόνο να ξανασκεφτώ ό,τι έγινε στην τελευταία μου σεζόν στη Γιουβέντους, μετά από εκεί να γυρίσω πίσω και να ξαναζήσω το ομορφότερο όνειρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ.

Όλες οι αναμνήσεις, όλες οι χαρές, όλοι οι θρίαμβοι και - για τα λέμε όλα- ακόμα και μερικές πρόφατές πίκρες... σήμερα όλες αυτές οι αναμνήσεις περνούν μπροστά μου και κάποια στιγμή διαλύονται σε αυτή την υπέροχη αγκαλιά από το τελευταίο μου παιχνίδι στο Τορίνο.

Οι παίκτες περνούν, η Γιουβέντους παραμένει. Παραμένουν οι συμπαίκτες μου, στους οποίους εύχομαι τα καλύτερα. Θα τους υποστηρίζω πάντα. Να παραμείνετε κυρίως εσείς οι οπαδοί, που είστε η Γιουβέντους.

Είμαι υπερήφανος για όποιον φοράει τη φανέλα με το Νο 10 την επόμενη σεζόν, είμαι ευτυχισμένος που σε κάποιο μέρος υπάρχει κάποιος που ονειρεύεται να τη φορέσει.

Και θα ήμουν υπερήφανος εάν ήθελε να συνεχίσει την ιστορία μου, όπως έκανα και εγώ με άλλους πρωταθλητές, άλλα πρότυπα, άλλους θρύλους.

Από αύριο δεν θα είμαι πια ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, αλλά θα παραμένω πάντα ένας από σας. Τώρα ξεκινάει μία άλλη περιπέτεια. Και εγώ έχω τα ίδια κίνητρα όπως 19 καλοκαίρια πριν.

Εις το επανιδείν παιδιά. Σας ευχαριστώ για όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα