«Παρουσιάζουμε τεράστια επιτεύγματα»

Έκτακτη συνάντηση είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. «Παρουσιάζουμε τεράστια επιτεύγματα που πρέπει να οδηγήσουν σε αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού και δρομολόγηση της οριστικής εξόδου από τη φάση που βρισκόμαστε», τόνισε ο κ. Βενιζέλος,

συνομιλώντας με δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου. Σε ερώτηση αν μικραίνει η απόσταση στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία απόσταση.

Τέλος, χαρακτήρισε τεχνικό θέμα την καθυστέρηση επιστροφής της τρόικας το οποίο θα λυθεί.

Μήνυμα στήριξης των ΗΠΑ

Μήνυμα στήριξης των ΗΠΑ στην ελληνική κυβέρνηση για την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων μετέφερε στην Αθήνα η βοηθός υπουργού Εξωτερικών για ευρωπαϊκές υποθέσεις Βικτόρια Νούλαντ τόσο κατά τη συνάντηση της με τον πρωθυπουργό όσο και με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών. «Ανυπομονούμε να δούμε την εφαρμογή των απαιτούμενων μέτρων ειδικά σε ο,τι αφορά την προσέλκυση επενδύσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα