Ταινία το GoT ;

Πόσες σεζόν θα φτάσει το Game of Thrones; 7; 8; Μπορεί να μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της 4ης σεζόν, ωστόσο πολλοί σκέφτονται από τώρα την χρονική διάρκεια που μπορεί να έχει η περίφημη σειρά. Όσο για τον δημιουργό της, George R. R. Martin εκείνος το πάει ακόμα πιο μακριά. Μέχρι τη μεγάλη οθόνη.

Μπορεί η παραγωγή του HBO να κάνει όνειρα για 7 ή 8 σεζόν, όμως σύμφωνα με τον Martin (που γράφει ακόμα το έκτο βιβλίο της σειράς A Song of Ice

and Fire όπου έχει βασιστεί το Game of Thrones, και που έχει τον τίτλο The Winds of Winder) υπάρχει μία πιθανότητα η αυλαία να πέσει στη μεγάλη οθόνη.

"Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο θα διαρκέσει η σειρά. 7 χρόνια; 8; 10; Τα βιβλία μεγαλώνουν όλο και περισσότερο. Ίσως να χρειαστεί μία ταινία για να συνδέσει όλα τα στοιχεία μαζί, που θα έχει budget για μία δίωρη παραγωγή, περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια. Ξέρεις, αυτοί οι δράκοι θα μεγαλώσουν πάρα πολύ" θα πει ο Martin δίνοντας μία ιδέα τι μπορεί να μας περιμένει στο μέλλον.

Πάντως αυτό το σενάριο δεν είναι άγνωστο για το HBO, αφού το έχει ξανακάνει να προχωρήσει στο γύρισμα ταινίας μετά την ολοκλήρωση μίας σειράς. Βλέπε Sex and the City και Entourage.

Πηγή: Digitallife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα