Τα βλέμματα στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη στρέφονται τα βλέμματα και συγκεκριμένα στο ΠΑΟΚ-Άρης. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης συναντώνται στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών, στο κλειστό της Πυλαίας. Στο Ρέθυμνο, με τον Κώστα Τσαρτσαρή ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός για το ματς κόντρα στον ΑΓΟΡ, με τον Ολυμπιακό

να απολαμβάνει το ρεπό του.

ΑΓΟΡ-Παναθηναϊκός

Τα γιορτινά του έχει φορέσει το Ρέθυμνο, καθώς ο ΑΓΟΡ υποδέχεται, στις 16:00, στο κατάμεστο «Μελίνα Μερκούρη» τον Παναθηναϊκό. Παίκτες, φίλαθλοι και τεχνική ηγεσία βλέπουν ως γιορτή την αναμέτρηση με τους «πράσινους», με τον Στέργιο Κουφό να ζητά από το «πάνοπλο» ρόστερ του, ανταγωνιστικότητα κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου, αλλά με τους Τσαρτσαρή και Νικ Καλάθη θα ταξιδέψει στην κρητική πόλη το «τριφύλλι».

Ηλυσιακός-ΚΑΟΔ

Διαγωνισμός σημαντικών απουσιών στην αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον ΚΑΟΔ. Με αρκετά προβλήματα στους ψηλούς η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, καθώς ο Χέρνολντ Χολ είναι τιμωρημένος από τη διοίκηση λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ ο αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γαλιώτου, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο νεοαποκτηθείς Τσιάκος. Εκτός για τους νεοφώτιστους οι Χαραλαμπίδης και Χαντ, ενώ απείχαν από τις προπονήσεις οι Καρύδας, Κιτσούλης, Μπένας.

Καβάλα-Ίκαρος Καλλιθέας

Τη νίκη-φάρμακο ψάχνει η Καβάλα κόντρα στον Ίκαρο. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει να δει το ροζ φύλλο από την έκτη αγωνιστική με την αναμέτρηση να χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από οριακή για τους γηπεδούχους. Με μοναδικό απόντα τον Λάζαρο Αγαδάκο, αλλά με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ρόμελ Μπεκ και Γάιο Σκορδίλη θα παραταχθεί στο κλειστό της «Καλαμίτσας» η ομάδα της Καλλιθέας.

Περιστέρι-Πανιώνιος

Με τη σημαντική απουσία του Ρίτσαρντ Ρόμπι θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια του από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον ΑΓΟΡ, το Περιστέρι. Λογικά θα αγωνιστούν οι Αλέξανδρος Πέτρουλας και Παναγιώτης Καυκής, οι οποίοι έκαναν ελάχιστες προπονήσεις. Υπό τον φόβο της απραξίας, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με τους Τζον Ντίμπλερ και Νίκο Μπάρλο να συγκαταλέγονται κανονικά στην αποστολή, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

ΠΑΟΚ-Άρης

Βροντερό «παρών» αναμένεται να δώσουν στο κλειστό της Πυλαίας οι φίλοι του «Δικεφάλου του βορρά», με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους. Με τη ψυχολογία στα ύψη ύστερα από την νίκη-πρόκριση επί της Ρουντούπις για το Γιουροκάπ αλλά και χωρίς προβλήματα τραυματισμών οι «κίτρινοι».

Μαρούσι-Κολοσσός Ρόδου

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει το Μαρούσι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Για την ομάδα των βορίων προαστίων και των χιλίων προβλημάτων θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστούν οι νεοαποκτηθέντες Ρικ Αποντάκα, Άνταμ ΜακΚόι και Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς, καθώς περιμένει το «πράσινο φως» από τη FIBA. Το νικηφόρο

Keywords
Τυχαία Θέματα