Τα είπαν στο Μαξίμου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με υπουργούς της Κυβέρνησης, για θέματα που αφορούν τη βία στο ποδόσφαιρο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Σταύρος Κοντονής συζήτησε για τα προβλήματα που μαστίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου, με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο και τον Υπουργό Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκο Φλαμπουράρη, χωρίς όμως να παρθεί κάποια απόφαση.

Κατά την έξοδο του, ο Γιάννης

Πανούσης είπε στους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον υπυπουργό αθλητισμού, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε ότι δεν αποφασίστηκε κάτι. Προφανώς περιμένει να δει τι θα γίνει στη συνάντηση που θα έχει το μεσημέρι στις 15:00 με τους ανθρώπους της Super League και της ΕΠΟ.

Μάλιστα, ο κύριος Κοντονής καθώς έφευγε είχε και μία γρήγορη συνομιλία με τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ωστόσο δεν είναι γνωστό αν ήταν στην συνάντηση για το θέμα της βίας στον αθλητισμό - πράγμα που όμως δεν είναι καθόλου απίθανο μιας και είχε ασχοληθεί με το αθλητικό ρεπορτάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα