Συνωστισμός στα λιμάνια

Από το απόγευμα αναμένεται να κορυφωθεί η έξοδος από τις εθνικές οδούς. Σε ισχύ έκτακτα μέτρα από την Τροχαία για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας με απαγόρευση κίνησης των φορτηγών στις εθνικές οδούς, σήμερα 15.00-22.00 και αύριο 06.00-16.00. Τα πλοία έλυσαν κάβους κι έτσι ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, όπου συνωστίζονται οι ταξιδιώτες που επρόκειτο να φύγουν σήμερα αλλά και όσοι είχαν εγκλωβιστεί

από την 48ωρη απεργία της ΠΝΟ και κατάφεραν να αλλάξουν το εισιτήριό τους.

Περισσότερα από 20 δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί για σήμερα για τα νησιά του Αιγαίου, Δωδεκάνησα και Κρήτη, με την πληρότητα να αγγίζει το 100%.

Τα Λιμεναρχεία Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα για τη διευκόλυνση των επιβατών και συμβουλεύουν όσους πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μιάμισι ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους των λιμανιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 14944 του ΟΤΕ, την ημέρα του ταξιδιού τους.

Επίσης στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, υπάρχει όλο το 24ωρο προαναγγελία των αναχωρήσεων και των αφίξεων των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας.

Αυξημένος κατά 40% θα είναι ο αριθμός των προσφερομένων θέσεων των συρμών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που κινούνται στον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα