Συνέντευξη Φειζάλ για Παναθηναϊκό

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί το μεσημέρι στη 13:00, ο πρίγκιπας Φεϊζάλ προκειμένου να αναλύσει την πρότασή του για την απόκτηση των μετοχών του Παναθηναϊκού. Στα 28 εκατ. ευρώ η προσφορά του Σαουδάραβα, που φέρεται να είναι έτοιμος να δαπανήσει άλλα 42 εκατ. για μεταγραφές και 100 για γήπεδο.

Σύμφωνα με το σενάριο που έχει κυκλοφορήσει , η πλευρά του Σαουδάραβα με επιστολή στους μετόχους θέτει 4 όρους ώστε να

εμφανίσει επιταγή ύψους 28 εκατ. ευρώ με την κατάθεση να έχει γίνει στην τράπεζα Barclays.

-Να μεταβιβαστεί μίνιμουμ 67,5% των μετοχών, ποσοστό ικανό για να λαμβάνονται οι όποιες αποφάσεις από την πλειοψηφία, και μάξιμουμ το 90%.Κάθε μέτοχος που θα παραχωρήσει τις μετοχές του στον πρίγκιπα, θα λάβειτο συμβολικό αντίτιμο των 1.000 ευρώ.

-Υπάρχει διορία 10 ημερών, έως τις 20 Δεκεμβρίου, ώστε να απαντήσουνοι μέτοχοι και να λάβουν στη Γ.Σ. απόφαση μεταβίβασης των μετοχών τους στον πρίγκιπα.

-Να παραιτηθούν 12 μέλη από το διοικητικό συμβούλιο για να οριστούν μέλη εκλεκτά του Μπιν Αμπντουλαζίζ.

-Να γίνει έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ για το διάστημα 1/1/2012 μέχρι και σήμερα, μια διαδικασία που δεν θα πάρει πάνω από 4-5 μέρες.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και για αυτούς η όλη υπόθεση μόνο με ένα τρόπο ξεκαθαρίζει: να δείξει επιτέλους ο πρίγκιπας έμπρακτα, τα λεφτά.

Την ίδια ώρα που ο Σαουδάραβας θα μιλάει σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει προγραμματίσει ραδιοφωνική συνέντευξη και αναμένεται να απαντήσει στη συνέχεια σε όσα υποστηρίξει ο πρίγκιπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα