Συνεχίζονται οι καταθέσεις για τη Χρυσή Αυγή

Συνεχίζονται οι καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων για τη Χρυσή Αυγή. Πληροφορίες από δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι στο γραφείο του ανακριτή έχουν φτάσει πολλά αιτήματα προσώπων που επιζητούν να καταθέσουν νέα στοιχεία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανακριτής έλαβε κατάθεση
χθες αργά τη νύχτα από ένα άνδρα για τον οποίο δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για αυτόν που είχε καταθέσει και στο πλαίσιο της έρευνας του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Επίσης, το Σάββατο το μεσημέρι προσήλθε αυτοβούλως στο ανακριτικό γραφείο γυναίκα η οποία είχε καταθέσει στοιχεία για την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ένας 37χρονος, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί» στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ο ίδιος εμφανίστηκε και παραδόθηκε την Παρασκευή στην Αντιτρομοκρατική. Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ήταν στην ίδια καφετέρια με το θύμα το βράδυ της δολοφονίας και σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις - που έκανε με το τηλέφωνο της συζύγου του- ήταν αυτός που ειδοποίησε εμπλεκόμενους στην υπόθεση, τις επίμαχες ώρες.

Αδιάψευστα φωτογραφικά ντοκουμέντα, σε αρκετές εφημερίδες εμφανίζουν το βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Χρήστο Παππά, να ποζάρει με στρατιωτική στολή και περιβραχιόνιο με τη σβάστικα.

Την ανάγκη συγκρότησης ενός ενιαίου μετώπου κατά της Χρυσής Αυγής από τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις επαναλαμβάνει η Δημοκρατική Αριστερά με ανακοίνωσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα