Συνεχίζονται οι έρευνες

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ενόπλων που λήστεψαν το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο και διέφυγαν με φουσκωτό σκάφος, με όμηρο τον ταμία. Τρεις ποινικοί που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την ομάδα του Νίκου Μαζιώτη, τουλάχιστον σε δυο ληστείες, ταυτοποιούνται σύμφωνα με

αστυνομικές πηγές μεταξύ των δραστών της κινηματογραφικής ληστείας.

Εκτός από τον Γιώργο Πετρακάκο, βάσει του γενετικού υλικού που εντοπίστηκε, φαίνεται ότι βρέθηκαν αποτυπώματα ενός ακόμη στενού του συνεργάτη, που εμπλέκεται και στην απαγωγή του επιχειρηματία Μυλωνά. Η Αντιτρομοκρατική αναζητεί το κρησφύγετο της ομάδας στην Πελοπόννησο και ειδικά στην Κόρινθο, καθώς εκεί φυλασσόταν το φουσκωτό σκάφος με το οποίο διέφυγαν οι ληστές. Η εμπλοκή Πετρακάκου στην υπόθεση, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, προκύπτει από οι Αρχές. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως αυτόπτες μάρτυρες αναγνώρισαν τον Πετρακάκο, αλλά και έναν 44χρονο για τον οποίο φέρεται να υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι συμμετείχε σε άλλες ληστείες που είχε διαπράξει ο Μαζιώτης στην Πελοπόννησο.

Δεν αποκλείεται η συμμετοχή και τέταρτου ατόμου, καθώς το DNA ενός ακόμη άνδρα – γνωστού από τη δράση του στις αρχές- εντοπίστηκε στο σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα