Συνεχίζεται η έξοδος

Με καλό καιρό συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί αργά το απόγευμα της Μ. Παρασκευής. Την ίδια ώρα, στα ύψη παραμένει η μέση τιμή της αμόλυβδης και διαμορφώνεται στο 1,71 ευρώ το λίτρο. Σε ισχύ παραμένουν τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας. Έως τις τέσσερις το απόγευμα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων, στις εξόδους των εθνικών οδών. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί, που κινούνται
στην Κορίνθου-Πατρών. Αυξημένη η κίνηση από νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Με έκτακτα δρομολόγια εξυπηρετούνται οι επιβάτες των ΚΤΕΛ. Εξάλλου, κλειστή θα είναι και πάλι η κεντρική οδική αρτηρία στο ύψος των Τεμπών από τις έξι το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα έως και τις 9 την Πέμπτη το βράδυ.

Στην Αθήνα τώρα, χωρίς δακτύλιο οι μετακινήσεις έως και τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ από το Μ. Σάββατο τροποποιούνται τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Στις 13.00 ανοίγουν τα καταστήματα στην πρωτεύουσα και θα κλείσουν στις 19.00 το απόγευμα. Το Μ. Σάββατο θα εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές απότις 09.00 έως τις 15.00. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά.

Ανοιξιάτικος προβλέπεται ο καιρός όλες τις ημέρες των εορτών.  Ηλιοφάνεια και την Κυριακή του Πάσχα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τα επτά και οκτώ μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Τέλος τη Δευτέρα του Πάσχα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα μόνο στα δυτικά θα αυξηθούν και ενδέχεται να βρέξει. 
Keywords
Τυχαία Θέματα