Συναυλία αλληλεγγύης

Συναυλία αλληλεγγύης με γνωστούς καλλιτέχνες για τη συλλογή φαρμάκων πραγματοποιείται στις 19:30 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου» στη Δάφνη.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο "Ανοδος.

Το μόνο αντίτιμο που μπορείτε να προσφέρετε είναι οποιασδήποτε μορφής φάρμακο που δεν το χρειάζεστε πια.

Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν ανάγκες συμπολιτών μας (ανέργων,

ανασφάλιστων, χαμηλοσυνταξιούχων) που η ζωή τους δοκιμάζεται σε μεγάλο βαθμό και που προσέρχονται για βοήθεια στα Δημοτικά Ιατρεία και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

Σας καλούμε,

να συνεισφέρετε στη διατήρηση του χαμόγελου και της ελπίδας στους συμπολίτες μας που πλήττονται από την κρίση. γιατί ένα κουτί φαρμάκου που δεν χρειαζόμαστε πια και η αγάπη μας μπορούν να βάλουν τέλος στον πόνο του διπλανού μας. γιατί το μόνο φάρμακο στη θλίψη των ημερών είναι η αγάπη και η προσφορά στο συνάνθρωπο.Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση συμμετέχοντας αφιλοκερδώς, είναι:

Ανδρόνικος Διονυσίου Στέλιος Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης Καραφώτης Κώστας Κωνσταντίνα Μακεδόνας Κώστας Μισιρλή Μαρία Νικολάου Λιζέτα Νταντά Βασιλική Τζουγανάκης Μιχάλης Στοιχεία ΕπικοινωνίαςΔημοτικά Ιατρεία: 2109769598Κοινωνικό φαρμακείο: 2155508676 (Ελ. Βενιζέλου 5 και Αβέρωφ, Δάφνη)

Keywords
Τυχαία Θέματα