Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου με τους υπουργούς που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, Εργασίας Γιάννη Βρούτση και Ανάπτυξης Νίκο Δένδια. Αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα χειριστεί η ελληνική κυβέρνηση

τις επαφές με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Παρίσι. Υπέρ του κυβερνητικού σχεδίου για επιδότηση μέσω των διαρθρωτικών ταμείων των επιτοκίων στα ενήμερα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων τάχθηκε ο Γάλλος υποψήφιος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια.

Η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας, η πορεία του προγράμματος προσαρμογής, οι μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο κ. Μοσκοβισί με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Νωρίτερα κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό ο ο κ. Σαμαράς παρουσίασε στον κ. Μοσκοβισί τις προτεραιότητές του για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν άμεσα για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των αδικιών. Τέλος η οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη, αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις στη Γαλλία και την Ελλάδα, συζητήθηκαν κατά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα