Συνάντηση με τον Στ. Θεοδωράκη

Με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη συναντήθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.
«Είχαμε ένα σημείο επαφής με τον κ. Λαφαζάνη, ότι θα έπρεπε η Βουλή να είχε φέρει έναν άλλο εκλογικό νόμο, τόνισε ο κ. Θεοδωρακης και πρόσθεσε ότι οι εκλογές

μπορούν να διεξαχθούν και στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ρεαλιστική και εφικτή χαρακτήρισε την πρόταση της Λαϊκής Ενότητας για άμεση σύγκληση της Βουλής ώστε να ψηφισθεί η κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος αύριο στις 15.30 θα συναντηθεί με τον προεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Εξάλλου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτηση ίδρυσης του κόμματός του με την επωνυμία «Λαϊκή Ενότητα». Σύμφωνα με την αίτηση δήλωση ίδρυσης, άμεσος στόχος του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι η ανατροπή «των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζουν σε βάρος του λαού, οι υπερεθνικές ελίτ σε συνεργασία με τις εγχώριες δυνάμεις διαπλοκής και τις οικονομικής ολιγαρχίας και της άρχουσας τάξης».

Παράλληλα, στην δήλωση αναφέρεται ότι το πρόγραμμα του εν λόγω νέου κόμματος αποσκοπεί «στο σταμάτημα της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής της χώρας, στην αναστροφή της πορείας, στην επανεκκίνηση της οικονομίας, στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στην πολιτιστική αναγέννηση και στην ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα