Συνάντηση εν μέσω σεναρίων για πρόωρες εκλογές

Για τις έξι το απόγευμα τελικά καθορίστηκε η συνάντηση Σαμαρά -Βενιζέλου στον απόηχο και της νέας ενδοκυβερνητικής αναστάτωσης που προκάλεσαν φήμες περί δυσαρέσκειας για την παρουσία του συνεργάτη του πρωθυπουργού Χρύσανθου Λαζαρίδη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα ένώ ο Γκ.Χαρδούβελης είχε πει στον Ευάγγελο Βενιζέλο,πως στη διαπραγμάτευση θα συμμετείχαν μόνο τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταύρος

Παπασταύρου.

Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος αναμένεται να χαράξουν μία κοινή γραμμή πλεύσης για τις «κόκκινες γραμμές». Ττο κλίμα στις μεταξύ τους σχέσεις φαίνεται να έχει βαρύνει, γεγονός που οδηγεί ακόμα και σε συνειρμούς για εκλογές.

«Πυκνώνουν οι ενδείξεις για εκλογές» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες στην εισήγηση του στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας. Εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ κοντά στην αυτοδυναμία και ζήτησε από τα μέλη της πολιτικής γραμματείας να είναι σε πολιτική ετοιμότητα. Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει μία σειρά από νομοθετικές προτάσεις οι οποίες θα εξειδικεύουν τις εξαγγελίες που έκανε στη Θεσσαλονίκη. Για το θέμα του χρέους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η θέση μας είναι σαφής, όπως έχει διατυπωθεί μέχρι τώρα επίσημα από το κόμμα. Σε παρέμβαση του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης άσκησε σύμφωνα με πληροφορίες κριτική για το θέμα του χρέους, τονίζοντας πως δεν βοηθά η πανσπερμία δηλώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα