Συμμορία έκλεβε μεταλλικούς κάδους απορριμάτων

Ενενηνταοκτώ μεταλλικούς κάδους αποκομιδής στερεών αποβλήτων, συνολικής αξίας 120.000 ευρώ είχαν κλέψει τον τελευταίο χρόνο από την ευρύτερη περιοχή του Θριάσιου Πεδίου, τα μέλη συμμορίας που εξαρθρώθηκε την Πέμπτη από την αστυνομία.

   Προχτές το πρωί συνελήφθησαν στα Άνω Λιόσια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο Έλληνες υπήκοοι, ηλικίας 43 και 27 ετών, ενώ αναζητούνται τρεις συνεργοί τους.

    Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν σε οικόπεδο να κατέχουν δύο μεταλλικούς κάδους αποκομιδής στερεών αποβλήτων, οι οποίοι είχαν κλαπεί προ διημέρου από τον Ασπρόπυργο και το Βοτανικό.

   
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Ασπροπύργου διαπιστώθηκε ότι έκλεβαν τους μεταλλικούς κάδους και στη συνέχεια, αφού τους έβαφαν για να μην αναγνωρίζονται, τους πωλούσαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα.

     Εν τω μεταξύ, στην Αγία Παρασκευή, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος λίγο πριν την σύλληψή του, αποπειράθηκε να διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

     Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς, κατά το τελευταίο δίμηνο, στην Αγία Παρασκευή και στο Χαλάνδρι, διέρρηξε συνολικά 27 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και ατομικά έγγραφα.

     Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

   
Keywords
Τυχαία Θέματα