Συμφωνεί με Καρέλη, Δώνη, αναμονή για «Σίφο»

Σε πλήρη εφαρμογή έχει τεθεί το πλάνο ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Βόκολος καθημερινά έχει επαφές με ποδοσφαιριστές και μάνατζερ προκειμένου να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα.

Ήδη Νάνο και Τριανταφυλλόπουλος συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους κατά ένα χρόνο με αυξημένες αποδοχές, ενώ άνοιξε ο διάλογος και με τον Μάρκους Μπεργκ, που όμως δεν φαίνεται να υπογράφει άμεσα, καθώς υπάρχουν αρκετά ζητήματα στα οποία θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή» τομή. Τις επόμενες μέρες οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κλείσουν

άλλες τρεις υποθέσεις. Η πρώτη αφορά τον Χρήστο Δώνη με τον οποίο οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει οριστικά το θέμα. Στην τελική ευθεία βρίσκεται και το ζήτημα του Νίκου Καρέλη με τον οποίο σε πρώτη φάση υπήρξε διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Δεν είναι το ίδιο εύκολη πάντως και η περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ καθώς υπάρχει και μεγαλύτερη πίεση χρόνου. Το συμβόλαιο του κροάτη στόπερ με την Ντιναμό Μόσχας λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη έχει αρχίσει να δέχεται κρούσεις από άλλες ομάδες προκειμένου να υπογράψει (ως ελεύθερος) από την 1η Ιανουαρίου. Η Μπορντό έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και του έχει θέσει τελεσίγραφο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου προκειμένου να απαντήσει. Το ραντεβού του ατζέντη του «Σίφο» με τον Λεωνίδα Βόκολο, πιθανώς και τον Τάκη Φύσσα, θα γίνει άμεσα, ωστόσο το οικονομικό μέρος των διαπραγματεύσεων αποτελεί βασικό ζητούμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα