Σύλληψη για φόνο οπαδών της Άρσεναλ

Σε περιπέτειες με την δικαιοσύνη μπήκαν οπαδοί της Άρσεναλ, που συνελήφθησαν με την κατηγορία φόνου στην περιοχή του Άνφιλντ, στο περιθώριο του ματς με την Λίβερπουλ!

Τέσσερις άνδρες -ηλικίας 39 (οι δύο), 37 και 27 ετών- συνελήφθησαν με την κατηγορία της δολοφονίας του 33χρονου Στιούαρτ Σμιθ. Πρόκειται για φανς της Άρσεναλ, που φέρονται να τραυμάτισαν θανάσιμα τον Σμιθ, ο οποίος μετά από επίθεση που δέχθηκε απ' αυτούς σε κεντρικό δρόμο του Λίβερπουλ υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του σε νοσοκομείο της πόλης.

Το περιστατικό σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν
τα αγγλικά ΜΜΕ έγινε στο περιθώριο του αγώνα της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ. Και οι τέσσερις παραμένουν υπό κράτηση μέχρι την απολογία τους. Η αστυνομία πιστεύει πως η επίθεση στον Σμιθ μπορεί να έχει καταγραφεί με κάμερα κινητού τηλεφώνου. Υπάρχει δε η πληροφορία ότι ίσως έχει αναρτηθεί στο youtube!

Προς το παρόν οι Αρχές ανακρίνουν όποιον ήταν στην περιοχή την στιγμή που συνέβη το περιστατικό. Κυρίως αναζητούν τον άνθρωπο που θεωρούν ότι τράβηξε την επίθεση σε κινητό. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λίβερπουλ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει την άποψη ότι ο φόνος αυτός σχετίζεται με διαφορές συμμοριών ή οπαδών. Επίσης εκτιμάται πως ο Σμιθ δεν γνώριζε εκείνους που του επιτέθηκαν.

Παράλληλα θα πρέπει να διαπιστωθεί εάν όντως οι τέσσερις εμπλεκόμενοι με τον φόνο είχαν προχωρήσει στην πράξη για την οποία κατηγορούνται. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής όπου σημειώθηκε η επίθεση δηλώνουν σοκαρισμένοι. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνέβη και όλοι αναζητούν απαντήσεις...
Keywords
Τυχαία Θέματα