Σύλληψη 49χρονου για ναρκωτικά

Μία ακόμη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντόπισαν οι αστυνομικοί στην Αιτωλοακαρνανία. Συγκεκριμένα συνέλαβαν έναν 49χρονο που μετέφερε με αυτοκίνητο περίπου 230 κιλά χασίς, τα οποία -σύμφωνα με την αστυνομία- είχε προμηθευτεί από περιοχή των Ιωαννίνων και τα μετέφερε στην Αθήνα.

Οιαστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αγρινίου, αξιοποιώντας πληροφορίες για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών μέσω της Αιτωλοακαρνανίας, εντόπισαν

το αυτοκίνητο στο 103ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Στάνου Αμφιλοχίας. Στη συνέχεια, αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, έκαναν έλεγχο και βρήκαν τοχασίς συσκευασμένο σε δέματα.

Οι αξιωματικοί του τμήματος ΔίωξηςΝαρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων, που πιθανόν να εμπλέκονται στην υπόθεση, διότι όπως εκτιμούν ο συλληφθείς είναι μέλος κυκλώματος που διακινεί ποσότητες ναρκωτικών σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Εξάλλου, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για παρόμοια υπόθεση μεταφοράς 136 κιλών ναρκωτικών, που εντοπίστηκαν χθες στη Μακύνεια Ναυπάκτου, για την οποία έχει συλληφθεί ένα άτομο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα