Συγνώμη Mercedes στον Χάμιλτον

Συγνώμη από τον Λιούις Χάμιλτον ζήτησε η Mercedes για το λάθος που έκανε και του στέρησε τη νίκη στο Grand Prix του Μονακό.

Η επιλογή της Mercedes να δώσει εντολή στον Βρετανό πιλότο μετά το ατύχημα που είχε ο Μαξ Φερστάπεν και υπό καθεστώς αυτοκινήτου ασφαλείας, έφερε τον παγκόσμιο πρωταθλητή από άνετα πρώτο στην τρίτη θέση και χάρισε τη νίκη στον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Το αφεντικό

της ομάδας, Τότο Βολφ, ζήτησε συγγνώμη για τη γκάφα. «Εμείςχάσαμε τον αγώνα για τον Λιούις με την απόφασή μας να πάμε στο συγκεκριμένο σημείο στα πιτ. Κρίναμε λάθος τη διαφορά που υπήρχε και το μονοθέσιό του βγήκε από την πρώτη στην τρίτη θέση μετά το πιτ στοπ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απολογηθούμε. Θα ήταν σίγουρα ο νικητής, αλλά τα κάναμε θάλασσα», τόνισε.

«Δεν ήταν και ο πιο εύκολος αγώνας. Η ομάδα μου κάνει εξαιρετική δουλειά από την αρχή της σεζόν. Μαζί κερδίζουμε και μαζί χάνουμε. Θα καθίσουμε, θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να βελτιωθούμε. Το μόνο που έχω τώρα στο μυαλό μου είναι πώς θα νικήσω στονεπόμενο αγώνα», ανέφερε ο Χάμιλτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα