Στους «16» του Wimbledon ο Φέντερερ

Με απώλεια μόλις ενός σετ θα ξεκινήσει τη δεύτερη εβδομάδα στο τουρνουά του Wimbledon ο επτά φορές νικητής του αγγλικού Grand Slam, Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός άσος ξεπέρασε το εμπόδιο του εξαιρετικού σέρβερ Σαμ Γκροθ και στον 4ο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ, ο οποίος απέκλεισε τον Γεωργιανό Νίκολοζ Μπασιλασβίλι με 3-0 (7-6, 6-0,

6-1).

Το νούμερο δύο του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης πήρε τα πρώτα δύο σετ με 6-4, ο Αυστραλός κατόρθωσε να μειώσει κερδίζοντας το τρίτο με 7-6, αλλά ο Φέντερερ δεν είχε όρεξη για περιπέτειες και ανεβάζοντας την απόδοσή του κατάκτησε το τέταρτο σετ με 6-2 και μαζί τη νίκη.

Στον τρίτο γύρο του τουρνουά ολοκληρώθηκε η παρουσία και του Ντάστιν Μπράουν. Ο «δήμιος» του Ράφα Ναδάλ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Σέρβο Βίκτορ Τρόιτσκι, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-1 (6-4, 7-6, 4-6, 6-3).

Παρά το θέαμα που πρόσφερε για ακόμη μία φορά ο Γερμανοκαραϊβικανός τενίστας, ήταν και πάλι αγωνιστικά «αφελής», καθώς η συνεχής παρόρμησή του για επίθεση αντιμετωπίστηκε εύκολα από τον Τρόιτσκι.

Ο Μπράουν βρέθηκε πίσω με δύο σετ, κατάφερε να ανακάμψει στο τρίτο και να μειώσει, αλλά ο Σέρβος έκανε break στο ξεκίνημα του τέταρτου σετ, κράτησε το σερβίς του και έφτασε στην πρόκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα