«Στόχος να είναι το Ποτάμι τρίτη δύναμη»

«Το Ποτάμι έκανε εκπτώσεις αλλά δεν πουλήθηκε, δεν εξαγοράστηκε. Έκανε αυτό που πρέπει. Προσέξτε, εάν κάνεις τόσα πολλά με 6%, σκεφτείτε πόσα μπορείς να κάνεις με 10%» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στη Huffington Post, στους δημοσιογράφους Νίκο Άγουρο και Αθηνά Παπακώστα. Στη συνέχεια προσέθεσε «Το 10% δεν είναι ιδανικό, είναι το αναγκαίο. Η λογική μας είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει ένας μεγάλος
τρίτος που θα σπρώξει είτε τον Μεϊμαράκη είτε τον Τσίπρα στη σωστή κατεύθυνση».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, μίλησε για τους στόχους του κινήματος στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρησή λέγοντας «Ο στόχος μου είναι να είμαστε μεγάλη τρίτη δύναμη. Να μην είναι τρίτη δύναμη το παλιό, να μην είναι τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή, να μην είναι τρίτη δύναμη όλοι αυτοί που έχουν κυβερνήσει τόσα χρόνια, που κάνανε όλα τα λάθη και έρχονται τώρα ως άσπιλοι και αμόλυντοι».

Σημείωσε ότι «αποδείξαμε πολύ γρήγορα ακόμη και για τους πιο επιφυλακτικούς ότι το Ποτάμι έχει μία συμπαγή ενιαία πολιτική ομάδα, ίσως πιο συμπαγή από όλες και στο επίπεδο παραγωγής προτάσεων - γιατί δεν είναι θέμα μόνο τι ψηφίζεις στη Βουλή - είχαμε παραγωγή προτάσεων σε όλους τους τομείς». Τέλος μιλώντας για την κριτική που δέχεται το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε: «Ξέρουμε τη δουλειά. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να συγκρουστούμε και να νικήσουμε αυτές τις συμπεριφορές. Δεν είμαστε καλοί Σαμαρείτες, ότι δηλαδή έχουμε κάποιες απόψεις και εάν θέλουνε τα συμφέροντα και οι συντεχνίες τις κάνουνε αποδεκτές. Έχουμε τον τρόπο και κάποιοι από εμάς το έχουν αποδείξει και στην προσωπική τους ζωή. Είμαστε αρκετά σκληρά καρύδια για το παλιό σύστημα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα