Στο Υπουργείο Οικονομικών ο Ντέμης

Ραντεβού με το Υπουργείο Οικονομικών θα έχει σήμερα ή το αργότερο αύριο ο Ντέμης Νικολαΐδης με σκοπό να πετύχει τη ρύθμιση των οφειλών της ΑΕΚ σε 120 μηνιαίες δόσεις.

Είναι δεδομένο και γνωστό πως ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει την ΠΑΕ και τον Θωμά Μαύρο σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ετσι ο Νικολαΐδης αναμένεται να ΄χει αύριο ή το αργότερο μεθαύριο καθοριστικό ραντεβού με το Υπουργείο Οικονομικών,

στο οποίο θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη ρύθμιση των οφειλομένων της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο σε 120 δόσεις. Επί της ουσίας ο πρώην πρόεδρος της «Ενωσης» θα καταστήσει σαφές πως μόνο μ' αυτόν τον τρόπο δεν θα χαθούν χρήματα από το Κράτος, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει η ΑΕΚ να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Πάντως, είναι γεγονός πως ο Νικολαΐδης έχει προετοιμάσει το έδαφος γι' αυτή τη διαπραγμάτευση, καθώς βρίσκεται σε διαρκή καθημερινή ανοιχτή επαφή με το Υπουργείο.

Οσο για το τι περιμένει ο Ντέμης από την ΑΕΚ; Η απάντηση είναι απλή... Οι Δημητρέλος και Μαύρος καλούνται επί της ουσίας να τον ενημερώσουν για το αν βρήκαν τα 1,2 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να καταβληθεί η δόση του άρθρου 44. Αν οι δυο άνδρες απαντήσουν αρνητικά, τότε θα κινηθεί ο ίδιος για να εξασφαλίσει το εν λόγω ποσό.

Πηγή:Sentragoal

Keywords
Τυχαία Θέματα