Στο συν πέντε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αύξησε τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό εκμεταλλευόμενος δύο γκολ του Αθανασιάδη στις μοναδικές μεγάλες φάσεις που δημιούργησε. Αποχώρησαν τραυματίες Ρατς και Μακ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί και κερδίζει και χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό απέδειξε στο Παγκρήτιο, όπου ένα γκολ
του Στέφανου Αθανασιάδη στις μοναδικές μεγάλες φάσεις που δημιούργησε (όχι μόνο ο Κλάους, αλλά όλη η ομάδα) ήταν αρκετό για να του δώσει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη δεν είχε την φρεσκάδα και την ενέργεια προηγούμενων αγώνων, είδε δύο βασικούς παίκτες της, τους Ρατς και Μακ να αποχωρούν με πρόβλημα, όμως κατάφερε, έχοντας σε πολύ καλή μέρα την άμυνά του και τον Γλύκο και έναν μεγάλο εκτελεστή που λέγεται Αθανασιάδης στη σύνθεσή του να αποδράσει με το διπλό από την Κρήτη και να πάει στο + 5 τη διαφορά από τον Ολυμπιακό.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παγκρήτιο

Εργοτέλης: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς (75' Μπογκντάνοφ), Λυκογιάννης, Κοροζώνης, Γκέντζογλου, Χαντί (59' Μπαμ-Μπαμ), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Παμλίδης (59' Νόσκοβιτς)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ρατς (33' Σπυρόπουλος), Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Μακ (68' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (85' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Γκολ: 42', 90'+5' Αθανασιάδης

Κάρτες: 75' Σπυρόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα