Στο επίκεντρο οι υποψηφιότητες της Θράκης

Οι υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, που έχουν αποτελέσει την πρώτη προεκλογική κόντρα με φόντο τα ζητήματα της μειονότητας, θα απασχολήσουν τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, ήρθε άλλος ένας
πονοκέφαλος για την Κουμουνδούρου, αυτός του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου στην ανατολική Μακεδονία - Θράκη Αχμέτ Κουρτ, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του με τους «Γκρίζους Λύκους».

Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε πως παραιτήθηκε, ο ίδιος σε ανάρτησή του στο twitter δήλωσε: «Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν υπήρξε ποτέ εκ μέρους μου μία τέτοια παραίτηση. Αναμένω και εγώ με ενδιαφέρον τη στάση και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζει ότι διαφέρει από τα άλλα κόμματα».

Προβληματισμό στο κόμμα δημιουργούν και οι δηλώσεις του υποψηφίου στις ευρωεκλογές, καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλου, που είχε αντιδράσει στην υποψηφιότητα της κας Σουλειμάν, και είχε τονίσει πως η μειονότητα είναι ένα ενιαίο τουρκικό πράγμα.

Περνώντας στην αντεπίθεση μετά τις επικρίσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη δημοσιότητα την επίσκεψη του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κομοτηνής και αντιπρόεδρου της νεολαίας Ροδόπης της Ν.Δ., Χασάν-Χασάν στα κεντρικά γραφεία του μειονοτικού κόμματος DEB, ωστόσο η Συγγρού αναφέρει πως δεν τίθεται θέμα για το πρόσωπό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα