Στήριξη στον Π. Ψωμιάδη

Τη στήριξή του στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, μετά την καταδίκη του από το Εφετείο Θεσσαλονίκης σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος συναντήθηκε μαζί του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Η
συνάντησή τους κράτησε δέκα λεπτά και αμέσως μετά ο κ. Ψωμιάδης ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά και την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, για τη στήριξη που του παρέχουν. Δήλωσε πως και ο ίδιος είναι δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, «ο οποίος είναι κυρίαρχη δύναμη όχι μόνο της ΝΔ, αλλά ολόκληρης της κεντροδεξιάς».

    «Μιλήσαμε με το φίλο Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον περιφερειάρχη μας. Του δηλώσαμε την αγάπη που έχει όλη η Νέα Δημοκρατία γι’ αυτόν», είπε ο πρόεδρος του κόμματος και σημείωσε πως στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν και για ζητήματα που έχουν ανακύψει με τις περιφέρειες, γενικότερα.

    «Είναι μία κατάσταση, η οποία από πλευράς θεσμικής, αλλά και από πλευράς εκτέλεσης, καταρρέει», είπε για τον θεσμό της αιρετής περιφέρεια και πρόσθεσε: «Είναι ένα ζήτημα το οποίο θα συνεχίσουμε να το θέτουμε και στη Βουλή και στον ελληνικό λαό, προκειμένου να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργήσει αυτός ο νέος θεσμός. Γιατί έργα δεν γίνονται, εξελίξεις δεν υπάρχουν. Τους είχαμε προειδοποιήσει. Σήμερα ο κόσμος το ζει. Ελπίζω αύριο η κυβέρνηση να αλλάξει μυαλά και να καταλάβει το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί με το νέο αυτό θεσμό γενικότερα».

    Λίγο πριν τη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, ο Π. Ψωμιάδης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Alter» και τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα δημιουργίας νέου κόμματος από τον ίδιο. Για τις διάφορες φήμες που ακούγονται σχολίασε πως «είναι Σαρακοστή και τα δαιμόνια οργιάζουν».

    Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναχώρησε για την Ξάνθη, πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στη Θράκη και ο κ. Ψωμιάδης για την Αθήνα, όπου θα πάρει μέρος στη συνάντηση των περιφερειαρχών.
Keywords
Τυχαία Θέματα