Στην Ολομέλεια η χρηματοδότηση

Την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής θα κληθεί να εγκρίνει σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής, μετά από σχετικό αίτημα που αποφάσισε να διαβιβάσει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής κατά τη χθεσινή συνεδρίαση. Η απόφαση ελήφθη ομοφώνως με εξαίρεση τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής

που μάλιστα ζήτησε να αναβληθεί η διαδικασία καθώς -όπως είπε- το όλο θέμα ανακύπτει μετά από καταθέσεις κουκουλοφόρων μαρτύρων.

Εν τω μεταξύ, τρεις ακόμα προφυλακίσεις μελών της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διέταξαν οι εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την δικογραφία, της υπόθεσης.

Οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν ήδη προσαχθεί στις ανακριτικές αρχές του Πειραιά καθώς βαρύνονται με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κοντά στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, στις 12 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία είχαν τραυματιστεί σοβαρά εννέα άτομα μέλη του ΚΚΕ και του Συνδικάτου Μετάλλου που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση.

Οι δύο από τους τρεις ήταν ήδη προσωρινά κρατούμενοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα