Στην τελική ευθεία η Εθνική ομάδα

Με αντίπαλο τη Νιγηρία, ξημερώματα Τετάρτης στη μία, η Εθνική ομάδα δίνει το πρώτο της φιλικό στο Σάο Κάρλος της Βραζιλίας.
Μπορεί να είναι το τρίτο παιχνίδι προετοιμασίας μετά τα νικηφόρα με Ρωσία και Λιθουανία στο Κάουνας, ωστόσο αντιμετωπίζεται ως το πρώτο επίσημο, μιας και ο Ηλίας Ζούρος θα έχει για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι τρεις «Ιταλοί», Φώτσης, Ζήσης και Μπουρούσης, απουσίαζαν από τα προηγούμενα δύο φιλικά λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις ομάδες τους, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης
είχε πάρει ανάσες.

«Στην Λιθουανία υπήρχαν πολλές απουσίες και τώρα είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι παρόντες και έχουμε κάνει μαζί έστω και λίγες προπονήσεις. Δουλεύουμε καθημερινά πολλά πράγματα και πρέπει να τα εφαρμόσουμε σε αγώνες για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια της Βενεζουέλας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών και φυσικά από το γεγονός ότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχα παρουσιαστεί και μπορούμε να δουλέψουμε σωστά έστω και για λίγες μέρες», δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος.

Μετά το φιλικό απέναντι στη Νιγηρία θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Νέα Ζηλανδία την Τετάρτη και Βραζιλία την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καράκας, όπου την ερχόμενη Δευτέρα ρίχνεται στη μάχη του Προολυμπιακού Τουρνουά.  
Keywords
Τυχαία Θέματα