Στην Πάτρα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Στο κλειστό της Περιβόλας κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών δοκιμάζεταισήμερα ( 17.00, ΕΤ1) ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13.
Στον Ολυμπιακό θέλουν να αποφύγουν τις παγίδες που κρύβει η σημερινή

αναμέτρηση και να φθάσουν στη 13η διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το αήττητό τους εντός των ελληνικών συνόρων. Στο 48άωρο που προηγήθηκε ο 47χρονος τεχνικός ανέλυσε στους παίκτες του τα λάθη που έγιναν στον αγώνα της Παρασκευής με τη Σιένα, για την 4η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, με στόχο φυσικά να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον.

Με 13 παίκτες στην αποστολή, αλλά χωρίς δύο βασικά στελέχη πήγε στην Πάτρα ο Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζος Πάουελ που είναι τραυματίας στο γόνατο, συν τον Γκιόργκι Σερμαντίνι ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει την αθλητική βίζα του και αναμένεται να επιστρέψει αύριο. Την αποστολή, που ταξίδεψε για την αχαϊκή πρωτεύουσα, ακολούθησαν τόσο ο Δημήτρης Κατσίβελης όσο και ο Γιώργος Γεωργάκης, με το 47χρονο τεχνικό να αποφασίσει πριν από το τζάμπολ ποιον από τους δύο θα «κόψει» από τη 12άδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα