"Στην Ίντερ ο Μαζουακού"

Έτοιμος για Καμπιονάτο ο Αρτούρ Μαζουακού. Σύμφωνα με δηλώσεις του Ιταλού ατζέντη Φραντσέσκο Λινγκέντι, η μεταγραφή του 21χρονου αριστερού μπακ του Ολυμπιακού στους «νερατζούρι» θα κλείσει τις προσεχείς εβδομάδες! Σύμφωνα πάντως με τον συγκεκριμένο μάνατζερ, ο Μαζουακού θα παραμείνει στην Ελλάδα ως το φινάλε της

φετινής αγωνιστικής σεζόν

Την Ιντερ φέρνει ως πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού, ιταλικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.fcinter1908.it. Στο αποκλειστικό θέμα αναφέρεται πως, μολονότι πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στο στόχαστρο τους τον 21χρονο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, εντούτοις αυτή την στιγμή η Ιντερ βρίσκεται στην pole-position, όπως δηλώνει στο σχετικό άρθρο, ο εκ των ατζέντηδων του Μαζουακού, Φραντσέσκο Λινγκέντι:


«Επιβεβαιώνω ότι ο παίκτης έχει τσεκαριστεί από την Ίντερ πολλές φορές, αλλά υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν. Υπάρχει το ενδιαφέρον από Ιντερ και Ρόμα. Εμείς έχουμε ήδη μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ Πιέρο Αουσίλιο.

Ο παίκτης θα παραμείνει στην Αθήνα σίγουρα μέχρι τον Ιούλιο. Υπάρχουν πολλές ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του, όμως αυτή τη στιγμή η Ιντερ είναι η ομάδα που έχει στείλει τις περισσότερες φορές άνθρωπο να τον δει ξανά και ξανά. Η Ιντερ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και είναι φαβορί μαζί με Γιουβέντους και Ρόμα. Δεδομένα για τον Αρτούρ υπάρχει ενδιαφέρον από αυτές τις ομάδες. Η Γιουβέντους τον έχει τσεκάρει 7 φορές. Με την Ρόμα υπήρχαν μόνο επαφές».

Keywords
Τυχαία Θέματα