Στην Αθήνα ο Αλφάρο

Έτοιμος και αποφασισμένος να προσφέρει άμεσα στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Αλεχάνδρο Αλφάρο, ο οποίος αφίχθη στην Αθήνα, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο Ισπανός μέσοεπιθετικός παρουσιάστηκε ευδιάθετος και παρά το προχωρημένο της ώρας, δέχτηκε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, που τον περίμεναν στο "Ελ. Βενιζέλος":

"Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν κατ' ευχήν, ανυπομονώ να προπονηθώ με τους νεους συμπαίκτες μου", είπε αρχικά, ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για
ποιους λόγους επέλεξε τον Παναθηναϊκό τονίζοντας:

"Θα έλεγα ότι όλα με έπεισαν να έρθω στον Παναθηναϊκό. Αρχικά επιθυμούσα να φύγω από την Ισπανία ώστε να μπορέσω να έχω μια νέα εμπειρία και να διεκδικήσω τίτλους".

- Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό, έχεις μιλήσει με κάποιους;

"Δεν είμαι πολύ ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν τώρα στην ομάδα, όμως έχω μιλήσει με με φίλους, όπως και με τον Νάνο και μου έχουν πει τα καλύτερα".

- Είσαι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας;

"Όλα αυτό το διάστημα έκανα διπλές προπονήσεις στην Ισπανία και μπορώ να τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου, όποτε εκείνος το κρίνει απαραίτητο".

- Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φίλους της ομάδας;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θέλω να φορέσω την φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να υποσχεθώ πολλά, όμως θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων".

- Ποια είναι η θέση που προτιμάς να αγωνίζεσαι;

"Η θέση που μου αρέσει περισσότερο είναι του επιτελικού μέσου, όμως μπορώ να παίξω ακόμη είτε σαν εσωτερικός μέσος στην μεσαία γραμμή είτε σαν εξτρέμ. Ωστόσο, ο προπονητής είναι αυτός που θα επιλέξει σε ποια θέση θα αγωνίζομαι".

Τον παίκτη περίμεναν στο αεροδρόμιο άνθρωποι του Τριφυλλιού και ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο 27χρονος, ο οποίος κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί, την Τρίτη θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κυπελλούχους και θα πάει στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, όπου θα γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.
Συνάντηση με Νταμπίζα

Ο Ισπανός άσος μετά τις δηλώσεις στο αεροδρόμιο, αναχώρησε για το ξενοδοχείο όπου τον περίμενε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, με τους δύο άνδρες να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν σχετικά με την ομάδα και το ρόλο του Αλφάρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα