Στην αποστολή ο Φιγκερόα

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα συμπεριλήφθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με τον Εργοτέλη. Εκτός ο Ατζαγκούν που έχασε τον πατέρα του και ταξιδεύει για τη Νιγηρία.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Εργοτέλη στη Λεωφόρο, με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει μετά το τέλος την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά ο Λουτσιάνο Φιγκερόα μετά την επιστροφή του στην ομάδα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ατζαγκούν ο οποίος έχασε τον πατέρα του και ταξιδεύει για Νιγηρία. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να χάσει και το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός αποστολής και ο Αμπέιντ ο οποίος καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Αποκλείστηκε και ο Μπεργκ προκειμένου να ξεκουραστεί.

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Αναστασόπουλος, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι, Φιγκερόα, Μουζακίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα