Στην Red Bull ο Ραϊκόνεν;

Ο Κίμι Ραϊκόνεν δηλώνει αβέβαιος για το μέλλον του στις πίστες της Formula 1, τονίζοντας πως δεν έχει ακόμα σχεδιάσει τίποτα για την επόμενη χρονιά.

Μετά την έντονη φημολογία που έχει συνδέσει το όνομα του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2007 με την ομάδα της Red Bull, ο Φιλανδός δεν διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε τα σενάρια επισημαίνοντας πως δεν έχει κάνει ακόμα σχέδια για το πρωτάθλημα του 2014.

"Υπάρχουν

πάντα πολλές φήμες στη Formula, είναι κάτι φυσιολογικό. Δεν έχω συμβόλαιο για του χρόνου και έτσι δεν έχω κάποιο σχέδιο. Πιθανώς θα είμαι στη Formula 1 αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι αστείο μέρος. Προς το παρόν δεν έχω συμβόλαιο".

Ο 33χρονος πιλότος στη συνέχεια επεσήμανε πως δεν είχε ποτέ του πρόβλημα σε καμία ομάδα της Formula 1. "Όπως έχω ξαναπεί, όλες οι ομάδες είναι διαφορετικές και πέρασα πάρα πολύ καλά σε όλες. Κάθε μία έχει διαφορετική νοοτροπία στο πως να τρέξεις και προσπαθώ να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν θα έλεγα ότι στη Lotus είναι πολύ καλύτερα από αλλού, αφού δεν είχα κανένα πρόβλημα και στις άλλες ομάδες. Είναι απλά ένα διαφορετικό μέρος".

Keywords
Τυχαία Θέματα