Στη Βαρκελώνη ο Βιλανόβα

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, βρίσκεται και πάλι στη Βαρκελώνη, μετά από ένα δίμηνο περίπλοκου μετεγχειρητικού σταδίου στη Νέα Υόρκη.
Ο Ισπανός προπονητής, στις 20 Δεκεμβρίου υπεβλήθη σε δεύτερη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τους παρωτιδικούς αδένες, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Πρατ στις 08:30 τοπική ώρα την Τρίτη.

Τον 44χρονο Βιλανόβα υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο βοηθός του και προσωπικός φίλος Τζόρδι Ρόουρα, ο οποίος είχε αναλάβει τη διαχείριση των
"μπλαουγκράνα" όλο αυτό το διάστημα, ο γυμναστής Αουρέλι Αλτιμίρα και οι σύζυγοί τους.

Ο προπονητής των Καταλανών δεν ήθελε να ανακοινώσει δημοσίως την ακριβή ημέρα και ώρα της επιστροφής του, διότι οι τελευταίες ημέρες θεραπείας στη Νέα Υόρκη ήταν πολύ δύσκολες και ο οργανισμός του έχει εξασθενίσει.

Η επιστροφή του Βιλανόβα στη βάση του δεν σημαίνει και αυτόματη επάνοδο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, η οποία, μάλιστα, δημοσίευσε τη Δευτέρα ένα αφιερωματικό βίντεο στον προπονητή της, εν αναμονή της επιστροφή του. Εξάλλου, δεν είναι βέβαιο ότι θα παρευρεθεί στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 τοπική ώρα. Στόχος είναι η σταδιακή επιστροφή του στο εργασιακό περιβάλλον και μόνο εφόσον ο οργανισμός είναι αρκετά δυνατός για να αντέξει την πίεση της δουλειάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα