Στη Σύρο ο Τέρι... "Κινέζος" ο Ντρογκμπά

Ο μύθος λέει οτι οι... δύο τους έβαλαν το χεράκι τους προκειμένου να προκύψει αλλάγή στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι. Και μέσω... Ντι Ματέο να έρθει ο τίτλος του πρωταθλητή Ευρώπης για την Τσέλσι. Και αν ο αρχηγός Τζον Τέρι (που ήταν τιμωρημένος στον τελικό του Σαββάτου) αποφάσισε να το γιορτάσει οικογενειακώς στις Κυκλάδες, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ο σταρ του τελικού αποφάσισε να πάει στην Κίνα. Όχι για διακοπές. Για να παίξει ποδόσφαιρο, μαζί με τον Νικολά Ανελκά. O Tζον Τέρι βρέθηκε να
βολτάρει στην Σύρο, στο πλαίσιο μιας κρουαζιέρας που πραγματοποιεί στις Κυκλάδες με την οικογένειά του.Η οικογένεια Τέρι γυρίζει τα ελληνικά νησιά με ένα υπερπολυτελές σκάφος μήκους 45 μέτρων (O' Pari). Εκτός από την σύζυγό του Τόνι και τα δύο του παιδιά, Τζόρτζι και Σάμερ Ρόουζ, στο σκάφος βρίσκονται στενά φιλικά πρόσωπα της οικογένειας. Ο Τέρι πάντως στην πλατεία της Ερμούπολης ήταν μόνος του, όταν σε κοινή θέα απόλαυσε το... φραπεδάκι του!
Μόνος του ξεκινά το ταξίδι για την... άλλη άκρη του κόσμου και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Σαββάτου. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά φέρεται να έχει συμφωνήσει με την κινεζική Σανγκάι Σενσούα που του προσφέρει συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές κοντά στις 250.000 ευρώ! Νέο δημοσίευμα του «France Football» αναφέρει πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μίλησε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και τους ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αποχαιρετώντας την Τσέλσι. «Δεν θα είμαστε μαζί για την επόμενη σεζόν. Είχα αποφασίσει να αποχωρήσω και ήθελα να το μάθετε από μένα. Δεν επιθυμούσα το τέλος της συνεργασίας μου με την ομάδα, αλλά δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στον πάγκο και να βλέπω τους άλλους παίκτες να παίζουν. Είμαι έτοιμος για το μεγάλο άλμα... προς το άγνωστο. Μολονότι τα τελευταία τρία χρόνια έλεγα πως θα φύγω, μου ήταν πολύ δύσκολο να παραδεχτώ πως τελείωσε η σχέση μου με τον σύλλογο. Θα βρω νέα περιπέτεια», φέρεται να είπε ο Ιβοριανός αστέρας.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα