Στη Μυτιλήνη πέφτει η αυλαία

Στη Λέσβο ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική της Super League, με την Καλλονή να υποδέχεται τη Σκόντα Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην επιστροφή στις νίκες, στις 19.30 Novasports 1.

Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο προκειμένου να απομακρυνθούν περισσότερο από την «επικίνδυνη» ζώνη και να αποφύγουν τις περιπέτειες, ενώ οι Ακρίτες επιζητούν τη νίκη ώστε να πλησιάσουν
την προνομιούχο πεντάδα των πλέι οφ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τους Καρυπίδη, Κλέιτον, Ορφανίδης Λ., Τριάδη και Γκαραβέλη που είναι τραυματίες και έμειναν εκτός πλάνων, όπως και ο Κομεσίδης, που ταλαιπωρείται από ίωση. Ακόμα εκτός έμειναν και οι Ράνος και Αναστασόπουλος. Ο Πέτρος Ορφανίδης έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και οι Πασχαλάκης - Κολλαράς θα ενισχύσουν την αυριανή προσπάθεια της ομάδας Νέων.

Στην Καλλονή ο Βαγγέλης Βλάχος ελπίζει οι παίκτες του να δείξουν την ίδια αποφασιστικότητα που έδειξαν στα τελευταία ματς, αλλά να είναι πιο αποτελεσματικοί. Εκτός πλάνων για το ματς στην Ξάνθη βρίσκεται ο τραυματίας Βαλιός και ο Καλτσάς που συμπλήρωσε κάρτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα