Σταδιακή βελτίωση

Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων στην Αττική από το βράδυ προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική και νότια χώρα.

Χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Πελοποννήσου και της Στερεάς.

Μακεδονία, Θράκη:Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και από το απόγευμα πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ανατολικά θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.Άνεμοι: ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και σταδιακά από

βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις νοτιότερες περιοχές όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου (πάνω από 700 μέτρα). Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα βόρεια.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Καιρός: νεφώσεις με βροχές. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανόν πρόσκαιρα στην ανατολική Θεσσαλία. Χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου (πάνω από 700 μέτρα). Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα ασθενήσουν. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Σταδιακά από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινόμενων τη νύχτα. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: στα νότια νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική: Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Λίγα χιόνια στην Πάρνηθα (πάνω από 1100μ). Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων από το βράδυ.Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 14-03-2015

Στην ανατολική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινόμενων και βελτίωση του καιρού.

Μακεδονία, Θράκη: Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος:Καιρός: στην Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά.Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ασθενήσουν.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική: Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Βελτίωση από το απόγευμα.Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα