Στα πλέι οφ ο Ατρόμητος

Με χατ τρικ του Στέφανο Ναπολεόνι ο Ατρόμητος νίκησε τον Πανιώνιο με 3-1, για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα παλεύει για την παραμονή η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Το ματς στιγματίστηκε από δύο διακοπές, λόγω πανό που είχαν αναρτήσει οιοπαδοί των γηπεδούχων στις εξέδρες, ενώ υπήρξε ένταση και με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιώργο Σπανό.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 37' με γκολ του Ναπολεόνι. Από κει και πέρα ο Πανιώνιος

τον στρίμωξε επικίνδυνα, χωρίς να καταφέρει όμως να φανεί αποτελεσματικός. Και πάλι οΝαπολεόνι έδωσε τη λύση με δύο γκολ στις -16 λεπτών, λόγω της διακοπής-καθυστερήσεις, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Το γκολ της... τιμής για τον Πανιώνιο πέτυχε ο Κολοβός στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Ο Πανιώνιος μπλέκεται σε σενάρια υποβιβασμού στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου θα αναζητήσει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (86' Δημούτσος), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος (65'Καραμάνος), Μπρίτο, Ούμπιδες, Ναπολεόνι, Καράσκο (53' Αγκουαζί).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ (63' Γιάννου), Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας, Κόρμπος (84' Καθάριος), Κολοβός, Φούντας.
Keywords
Τυχαία Θέματα