Στα δικαστήρια για την αδειοδότηση ο ΠΑΣ

Συνέντευξη Τύπου για το θέμα της αδειοδότητησης που και φέτος δεν έλαβε ο ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, καθιστώντας σαφές ότι ο σύλλογος θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας δικαστικά.

Αφού πραγματοποίησε αναδρομή στα πεπραγμένα της διοίκησής του, ο κ. Χριστοβασίλης έφτασε στη φετινή περίοδο. «Αυτό που μας ξάφνιασε όλους ήταν η απόφαση της Δευτεροβάθμιας. Πίστευα ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και όλα είχαν τακτοποιηθεί εκτός

από τη ρύθμιση στην Εφορία, που ήταν εκπρόθεσμη» είπε.

Αφού αναφέρθηκε στα σημεία στα οποία βάσισε την απόφασή της η Επιτροπή Αδειοδότησης, τα οποία κατά την άποψή του ήταν επουσιώδη, ο κ. Χριστοβασίλης ισχυρίστηκε ότο «η απόφαση είχε παρθεί πριν μπούμε στην αίθουσα. Πρέπει η ομάδα να πάρει τέσσερις βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να μπορούμε να διεκδικήσουμε το δίκιο μας στις δικαστικές αίθουσες. Όσο καιρό θα βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα δεν θα είμαι σε κανένα άρμα και παρακαλώ τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα».

Όσο για το συνολικό ποσό που χρωστάει η ομάδα; «Τα χρέη προς τρίτους είναι μηδέν. Το μοναδικό χρέος είναι η εφορία που ρυθμίστηκε σε 100 δόσεις. Το χρέος όλο μαζί είναι γύρω στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ με τις προσαυξήσεις».

Παράλληλα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης απηύθυνε κάλεσμα σε όποιον επιθυμεί «ας έρθει να πάρει την ομάδα. Δεν είναι ο κόσμος του ΠΑΣ οι 30 που φωνάζουν. Το πορτοφόλι μου ξέρει μόνο να πληρώνει. Βγήκε κάποιος να πει ότι για την περαίωση φταίει ο Κούγιας; Την κληρονόμησα και θα την πληρώσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα