Σούπερ Μάντζιος

Με τρία γκολ μέσα σε επτά λεπτά ο Λεβαδειακός, επικράτησε 3-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 30'. Έγραψε ιστορία ο Βαγγέλης Μάντζιος, δύο γκολ και μία ασίστ.

Απίθανη εξέλιξη στην Κομοτηνή, στον αγώνα του Πανθρακικού με τον Λεβαδειακό, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της
6ης αγωνιστικής της Super League. Οι Θρακιώτες προηγήθηκαν στο 30' με πέναλτι του Μάρτινς και με τρία γκολ από το 83' και μετά οι Βοιωτοί πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη (3-1).

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μάντζιος. Ο αρχηγός της ομάδας της Βοιωτίας έδωσε την ασίστ στο γκολ του Γιακουμάκη, ενώ με δύο δικά του γκολ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Λεβαδειακού. Έγινε παράλληλα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, καθώς ξεπέρασε τον Τάκη Λεμονή. Έχει πια 26, ενώ ο νυν τεχνικός της Αλ Ραέντ έχει 24.
Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Βοηθοί: Νικόλαος Καραϊσαρίδης, Πέτρος Πάτρας

4ος: Γεώργιος Κύζας

Γκολ: Μάρτινς (30'), Γιακουμάκης (83'), Μάντζιος (πεν. 87', 90')

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά (85' Μαρκόπουλος), Σερφά, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία, Μάρτινς, Χαβίτο, Ντιγκινί, Φερνάντεθ (73' Λαδάκης), Χασομέρης (62' Παπαγεωργίου)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Τσιντώτας, Μουλόπουλος (76' Θέος), Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Γιάχιτς (67' Νικολάου), Στάθης, Ναβάρο, Φαβάλι (66' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Κάρτες: Ποτουρίδης (23'), Ντιγκινί (60'), Μπαϊκαρά (67'), Μεχία (88') - Φαβάλι (18'), Μάντζιος (29'), Μιλιάζες (56'), Τσιντώτας (90'+2')
Keywords
Τυχαία Θέματα