Σκουρλέτης: Πλησιάζει η ώρα της κρίσης

Τη βεβαιότητα ότι πλησιάζει η ώρα όπου θα υπάρξει καταδίκη τόσο της κυβέρνησης όσο και του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, διατυπώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή σημερινό άρθρο του κ. Σαμαρά.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σκουρλέτης, υπογραμμίζει ότι «ο κ. Σαμαράς,

ο άνθρωπος ο οποίος ανέλαβε να ολοκληρώσει το έργο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων υφαρπάζοντας την ψήφο του ελληνικού λαού, αποκαλύπτεται υποστηρίζοντας πως για τον ίδιο σταθερότητα σημαίνει η διατήρηση των πολιτικών του μνημονίου και της ακραίας λιτότητας . Άραγε με ποιους παραμορφωτικούς φακούς βλέπει την πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς έτσι ώστε να αποκαλεί επιτυχία την ανθρωπιστική κρίση που γέννησε η πολιτική του;

Ποτέ άλλοτε μεταπολιτευτικά ο επικεφαλής της Ν.Δ. δεν χαρακτηριζόταν από ένα τόσο ακραία διχαστικό, μισαλλόδοξο και ακροδεξιό λόγο. Άλλωστε οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Χρυσή Αυγή απέδειξαν πως ο Μπαλτάκος ήταν ο Σαμαράς.

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα είναι καταδικαστική για τον κ. Σαμαρά και την πολιτική του. Την πολιτική που εχθρεύεται την αναδιανομή υπέρ των αδυνάτων και εκτινάσσει την ανεργία , που καταλήστεψε τα Ταμεία και έβαλε λουκέτο στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, την πολιτική της κλεπτοκρατίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα