Σκληρή απάντηση για τα περί λίστας Λαγκάρντ

Σκληρή απάντηση εξέδωσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για τα δημοσιεύματα του ξένου και ελληνικού τύπου (αποσπάσματα δημοσίευσε η ιταλική εφημερίδα Corriere de la Serra) που φέρουν τον Ερβέ Φαλσιανί να αναφέρει σε βιβλίο του, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και τιτλοφορείται «La cassaforte degli evasori», ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου εκβιάστηκε από τον Νικολά Σαρκοζί και συνεργάστηκε με το ΔΝΤ

και την τρόικα να μην αποκαλυφθεί ότι περιλαμβανόταν στην λίστα Λαγκάρντ η μητέρα του Μαργαρίτα Παπανδρέου.

«Η αλητεία έφτασε στο απόγειό της. Φτάνει πια», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Κινήματος όπου περιλαμβάνεται επιστολή του πρώην προϊσταμένου του ΣΔΟΕ Σ. Στασινόπουλου που αναφέρει ότι η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού δεν περιλαμβάνεται στην λίστα Λαγκάρντ.

«Κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι ακόμη και ενώπιον της αλήθειας. Χτίζουν καριέρες και περιουσίες, στις πλάτες άλλων. Οικοδομούν συνεργασίες με πολιτικά κόμματα, δήθεν προοδευτικά και αριστερά, περιφέροντας τις... εκτιμήσεις τους, που αναγορεύονται σε θέσφατα», αναφέρει η ανακοίνωση του Κινήματος.

Επισημαίνεται ότι, η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όσον αφορά την Μαργαρίτα Παπανδρέου, ερευνήθηκε και υπάρχει το πόρισμα του ΣΔΟΕ, όπου σύμφωνα μ' αυτό, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, δεν υπάρχει στη λίστα Λαγκάρντ, ούτε και σε οποιαδήποτε άλλη λίστα καταθετών.

«Όσοι παρά ταύτα, διακινούν τις... εκτιμήσεις τους που τυχαίνει να είναι κόντρα στην αλήθεια και την πραγματικότητα, θα πληρώσουν το τίμημα της αθλιότητάς τους. Πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Για το λόγο αυτό, κατατίθεται άμεσα μήνυση και αγωγή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα